psihoterapie individuala

           Psihoterapie individuala

psihoterapie grup
        

            Psihoterapie de grup   

dezvoltare personala

          Dezvoltare personala

psihoterapie online

          Psihoterapie online

psihoterapie de cuplu

      Psihoterapie de cuplu

psihoterapie familie

       Psihoterapie de familie

 • Psihoterapie individuala

  Psihoterapie individuala

 • Psihoterapie de grup

  Psihoterapie de grup

 • Dezvoltare personala

  Dezvoltare personala

 • Psihoterapie online

  Psihoterapie online

 • Psihoterapie de cuplu

  Psihoterapie de cuplu

 • Psihoterapie de familie

  Psihoterapie de familie

RECOMANDĂRI

Cabinet Individual de Psihologie Oana Mărcuș

 

,,Chiar daca pentru unele persoane din sfera mea sociala a merge la psiholog este un lucru grav, inseamna ca suferi de mari dezechilibre psihice, eu am ales sa apelez la serviciile psihologului Oana Mocan. Si nu regret nici un moment. Este primul psiholog la care am mers si sunt foarte multumita de serviciile ei. A fost de fiecare data deschisa, flexibila, m-a ajutat cu sfaturi, foarte multe materiale pentru citit, nu te judeca si cel mai important e ca a fost acolo sa ma asculte, la cabinet sau pe email, si sa imi dea sfaturi, pe care le-am pus in practica si au dat rezultate. O recomand din toata inima, pentru mine si familia mea a fost de un real ajutor. Anca, 30 ani

,,Buna am 24 de ani si fac psihoterapie si sunt mandra de acest lucru pentru ca o mare parte din problemele mele cu care m-am confruntat timp de 2 ani sau rezolvat in 3 luni(greu de crezut,dar asa e).Daca suferi de anxietate sau tulburari de panica iti recomand sa consulti un psiholog.Nu ai nimic de pierdut (Alina)."

,,O recomand pe Oana Mocan pentru ca este o persoana tanara, calda, profesionista care mi-a fost de mare folos intr-o perioada dificila a vietii mele.Desi am trcut neicrezatoare pragul cabinetului m-a ascultat, m-a sfatuit si mi-a oferit alternativa. Am invatat sa accept ceea ce mi se intampla si sa gandesc pozitiv. Cred ca asta e de fapt tot ceea ce conteaza. Gandirea ne influenteaza deciziile, actiunile si pana la urma sanatatea. (Mihaela)”

,,Buna ziua! O recomand pe Mocan Oana pentru faptul ca s-a dovedit a fi o persoana dedicata meseriei, rabdatoare, care m-a ajutat sa depasesc o perioada extrem de grea din viata mea, un obstacol pe care, stiu, ca nu l-as fi depasit niciodata singura. Efortul si interesul pe care le-a investit in mine au dat rezultat, redandu-mi increderea in mine, iar astazi pot sa-mi controlez emotiile si sa ma dezvolt. Asadar, aveti incredere in experienta si dedicarea d-nei psiholog, sigur o sa va ajute! (Andreea)”

,,O recomand fără rezerve pe doamna psiholog Oana Mocan. Apelaţi cu încredere la serviciile dânsei şi nu vă temeţi niciodată să treceţi pragul cabinetului psihologic atunci când o îndrumare vă este necesară. (A.)”

,,Ziua în care am cerut o întâlnire de la Oana Mocan a fost decisivă în viaţa mea, pentru că am făcut primul pas către scopul meu: să scap de anxietate! Din prima clipă am ştiut că împreună cu dânsa voi reuşi şi că nu va trebui să mă lupt singură. În cadrul şedinţelor a fost mereu înţelegătoare şi caldă, astfel şi eu eram mult mai deschisă şi până la urmă am reuşit să depăşesc momentele cele mai dificile din viaţa mea. Nu ezitaţi s-o contactaţi, pentru că sunt convinsă că nu veţi fi dezamăgiţi! (Zsuzsa)”

,,Va recomand cu mult caldura pe Mocan Oana Maria ,deoarece din punctul meu de vedere orice om care se afla intru-un moment greu are nevoie de o persoana care in primul rand sa il inteleaga si mai apoi sa il sfatuiasca in vederea depasirii acelui momet ..de ce Mocan Oana? Cu siguranta cel mai greu pas pentru fiecare dintre noi este sa acceptam ca avem nevoie de ajutor,trebuie sa recunosc ca am fost foarte speriata sa apelez la un specialist insa Oana m-a primit cu foarte multa caldura si m-a ajutat sa ma eliberez de toate''gandurile negre'' pe care le aveam la momentul de fata (Andreea).”

,,Recomand psihologul Oana Mocan deoarece pe mine m-a ajutat mult să discut cu cineva care are o parere obiectivă și cred că astfel poți vedea mai bine imaginea de ansamblu atunci când te confrunți cu o problemă la care credeai că nu e nicio soluție. Sunt de parere că Oana este un psiholog bun si interesat de bunăstarea clienților săi.
Cred că dacă întâmpini anumite probleme în viață nu este nicio problemă în a merge la psiholog, este de mare ajutor (Ioana)."

 

Aceste păreri sunt luate de pe site-ul www.la-psiholog.ro Mai multe detalii găsiți aici unde veți putea citi sau lăsa propriile păreri/opinii sau sugestii. 

      

Newsletter

Login